Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

will111 kirjutas: 12 Aug 2021, 03:43

ma saan aru, et ei sulle ega ühelegi teisele "spetsialistile" siin mingil arusaamatul põhjusel taaskord minu väide puht põhimõtteliselt pähe ei mahu. huvitav raiumine...minul on kõvakettal 3 dokumenti ja üks 1gb'ne programm, järelikult õige/optimaalseim ja parim on see kõvaketta suurus, mis on praegusel ajahetkel minu arvutis :lol: no kui nii arvate siis olgu nii, päris naljakas aga mis ma tõeliste spetsialistidega ikka vaidlen.

Milleks nagu nii ketasse minna? Kui ongi inimene, kellel on kolm dokumenti ja 1gb programm, siis mis hekki pärst peaks tema ostma 4TB ketta?
Ja kui ta seda ei osta siis sa tambid ta maapõhja.
Ole rahulik on kodanike, kellel on 200TB andmedi ja veel rohkem, kelle kõrval sina oma 20TB´ga oled lapsuke

Sa nii targa inimesena nagu sa oled peaksid ju suutma mõista, et kõvaketas ostetakse arvutisse eeldatava kasutatava mahu järgi, mitte reegli järi 4TB no less. Raamatupidaja ja 4k-8k video editor kasutavad ikka üsna ja üsna palju erinevat mahtu
Ausalt öeldes pole kummalgi 4TB´ga midagi peale hakata. Et siis, milleks nii ketasse minna???

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”