Benelli ja CFMOTO
-
- Tsikkel: CF Moto 150NK
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Benelli ja CFMOTO
Kuna ma ise otsisin pikalt infot/mõtteid nende rataste kohta, siis proovin teha teiste elu lihtsamaks ja jagada mõtteid, juhuks kui keegi sarnases olukorras on.
Pärast suure A lubade tegemist ostsin siis endale beebi CFMOTO, 150nk. Põhjuseks siis eelkõige sõidukogemuse vähesus. Enne autokooli polnud ma kordagi isegi rollerit juhtinud (mootorrattast rääkimata) ja olgugi et koolis sai kõva vundamendi alla, ei julgenud kohe suurte tsiklite juurde minna.
Peale selle: kooli tsiklil oli ABS ja, nagu juba öeldud, siis ABS-ita tsikliga pole kunagi sõitnud. Seega mõtlesin, et mis seal ikka, võtan CF Moto, on pisike ja on ABS ka. Ja ei maksa eriti palju (2k).
Nüüdseks olen miski 300km sõitnud ja mulle väga meeldib. Loomulikult, kiirusest eriti mõtet rääkida ei ole, Tallinn Tartu maantee peale temaga vist ei julgeks minna. Samas, 90 võtab välja nii et maanteel väga jalgu ei jää.
Mul on hea meel, et võtsin väikse, sest olen teda mitu korda juba pidanud maha pillama (seisu pealt, tavaliselt mingis tobedas "algaja" olukorras), aga et ta on nii kerge, siis püüab lihtsalt kinni.
Samas! Saan nüüd aru, et on ikka lahja. Järgmine hooaeg vaatab juba midagi võimsamat. Eks selle müümine saab olema omamoodi seiklus (adusin alles pärast ostu, et A1 kat on kuni 125CC, ehk siis suur osa põhisihtgrupist kaob kohe ära) aga loodan parimat.
Seni kõige raskem on leida infot varuosade kohta. Tahaks igasuguseid internetist õpitud asju proovida (näiteks ketiratast vahetada jne) aga vot ei leia! Kõik edasimüüjad ja maaletoojad ka juba läbikirjutatud ning kõik vastavad nagu ühest suust: Meil ei ole või tootja ei paku.
Kui kellelgil on mingeid konkreetseid küsimusi (või kui keegi on leidnud talle väiksema esiratta), andke märku!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.