Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 569 korda

Re: Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

No auto ja ratta kokkupõrkes on rattur alati kaotaja ja üldjuhul ei päästa ka ükskõik milline varustus peale kiivri, peaaegu mitte midagi. Varustus kaitseb sind teatud piirini ja pigem ikkagi kukkumiste või muu taolise korral. Ei tohiks endale mingit nõmedat illusiooni ka hakata tekitama, et ostad omale tuhandetes varustust ja siis oled kaitstud. Ratturit kaitseb(peale kiivri) terane pilk, liikluse tundmine ja head oskused rohkem kui ükskõik milline varustus. Mina käin igaljuhul rattaga tööl käies lõunal lühkarites ja T-särgis peas kiiver ja käes kindad. Olen selle võrra ettevaatlikum ja ei vääna peale. Ei kujuta ka ette kui õues on +35+40, et siis veel mingit varustust saaks kanda. Olen olnud sellises kliimas paar nädalat ja kogu varustus oli kenasti kohvrites. Seljas olid õhukesed teksad, pikakäisega T-särk, kindad ja kiiver. Kõik kohalikud olid samuti riides või pigem isegi lühkaritega. Sellise kuumaga on varustuses pigem ophtlik olla, sest võid kuumusest pildi tasku panna. Kui see juhtub sõites on kogu varustus süüdi sinu hukkumises. Ehk kõiki asju tuleb võtta mõistusega ja kaaluda mõlema variandi head ja halvad üle.
MNT-e inimsele olen tänulik,et sellist teemat ei haknud edasi arendama.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”