Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Just kõige kuumemal ajal juhtub mootorratturitega kõige rohkem õnnetusi ja suur osa vigastusi oleks turvavarustusega sõitmisel välditavad"
"Verliin lisas, et suvine sõiduvarustus ei takista kuumal ajal mootorrattaga sõitmist ning pikad riided kaitsevad mootorratturit naha ja lihaste vigastuste eest"

Et just siis kui mootorrattaga sõidetakse kõige rohkem, juhtub nendega rohkem õnnetusi?! Tere talv tõepoolest, milline üllatus :D Aga võiks ka öelda, et suur osa vigastusi oleks välditavad kui näiteks mootorrattaga ei sõidetaks. Kui panna üleüldine keeld peale, kuumal ajal mootorrattaga sõita siis ju oleks välditavad lausa 100% vigastusi. Tundub siis ju veelgi parem lahendus?

Teise argumendi kohta..takistab küll. On teatud sõidud, mida ma ei pea võimalikuks teha oma täisvarustuses kui väljas on teatud kliima. See, et mingi asi on teoreetiliselt võimalik ei tähenda, et see oleks ka praktikas mõistlik. Kui mul on vaja linna sees liikuda näiteks punktist a punkti b ja mingi hetk tagasi, siis ma ei topi omale tohutuid vammuseid selga +35 kraadiga. Selleks, et kohale jõudes end ihuni paljaks koorida ja neid vammuseid veest tühjaks väänama saaks hakata ning peale igat otsa kuskile pesema saaks minna. See on lihtsalt totaalne absurd. Ja see termin "suvine varustus" on üldse paras komöödia. Kunagi sai proovi pärast mingit "suvist varustust" ostetud. Kukkudes oli umbes sama efektiivne kui dressipluus, facts!

Ning väide, et pikad riided kaitsevad mootorratturit naha ja lihaste vigastuste eest on samuti poolenisti BS. Selline jutt näitab vaid ühte asja väga selgelt. Mees (või naine), kes seda juttu räägib, ei oma reaalset kogemust tsikliga kukkumisel. Loodetavasti maanteeamet sellise vasakpoolsete liberaalide propagandaga (veel) kaasa ei lähe ning mõnda aega saab ikka legaalselt sõita ise omale varustust valides (crash)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”