Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Madlobster kirjutas: ↑08 Juul 2021, 13:08Mul on auto salongi mõeldud brodit viis aastat tsikli peal olnud, ei ole ta kaitstud ei vihma ega päikse eest.
Laadimine USB C ülevalt sisse ja välja käiv.
Null probleemi. Muidugi on tegemist tänavarattaga ning hüppeid ei krossi ei tee. Karmimat kasutust saava ratta külge tuleb ilmselgelt panna selleks mõeldud toode. Kõikides sõidukites on mul esmaeelistus Brodit. Kui telo uudsuse või vähe levimuse tõttu laadija osas midai head neil ei ole, siis autodel aluse valikuks jääb ikka alati brodit, sest kellelgi teisel pole nii laia ja kvaliteetset valikut autodele. Need pesulöksuga vendiribi külge pandavad universaaltöllerdised võib mu arust rahulikult üle õla visata. Ülejäänud liimitavad ja iminapad jms magnetid ei ole samuti mu arust ei tegu ega nägu. Vahest lõikan mingil iminapa või pesulõksu tagant ära ja kruvin broditi aluse külge. Näeb kena välja, ei töllerda, ega kuku kunagi küljest ära vmsDifitidega laadimine:
Kunagi oli üks Sony experia ka diftidega laadimisega, ja see oli parim moodus, mida üldse kasutanud olin. Lasin selle telo nii lõpuni kuni vähegi kannatas, just tema küljediftidega laadimise pärast.
Ma olen kokku nii endale kui ettevõttele ostnud vähemalt 40+ hoidikut ja vanimad(2007) on siiani kasutusel veokates. Tahvli ja telefoni hoidikud on minul. Kui siiani olid neil nö mudelipõhised, siis viimased paar aastat on nö universaalsed ehk kruvidega reguleeritavad ka. Ostsin omale ka ühe broditi iminapa,mille külge panin universaalhoidiku juhuks kui vaja välismaal rendikaga sõita või siin kohapeal asendusautoga vmi. See iminapp on nii tugev,et võib vist klaasist tüki välja tõmmata, aga niisama lahti ei tule. Nüüd oli valikus ka QI wireless, aga esialgu küll mudelipõhised. Mina ei tea teist nii tugevat ja stabiilset hoidikut(need munaka teemad kõik värisevad kruusal või konarlikul asfaldil. See kaar,mis tsiklipeale mõeldud teeb selle ka igale offroadile piisavaks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.