Moto-GPS mobiiltelefoni baasil


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

et TETi teema vahelduseks otsustasin omalt poolt ka siia paar kiitvat sõna öelda, esmalt siis ksf HMM-le, kes pisut samakandi mehena usaldaski üht oma hetkel üleliigset Q-Mount hoidjat nädalavahetuseks mulle tutvumiseks...ning teisalt siis telefonihoidjale endale, mis ligi 1000km nv kenasti ks vastu pidas!
Vaja oli teist siis ennekõike RõugeRetke orienteerumisele telehvoni hoidma, et saaks mugavamalt, ilma iga kord telo taskust kaevamata, neid punkte tänapäevasel kombel vastavas äpis "regada". Ja kui alguses sinna sõites oli teemga tutvudes telehvoni paigutus "lapiti", siis koha peal selgus, et äpi "vaatele" sobib palju paremini "püsti", nii sai see siis koha peal ilma midagi lõdvendamata ringi keeratud ja hoolimata sellest, et vasakule välja pöörates jäi paagikoti nurk seda kogu sõidu vältel pisut "nügima", jäi seade ikkagi oma asendile lõpuni igati kindlaks!

20210704_130210.jpg

Võõral laadijal ma siiski juhtmeid ära ühendama ei hakanud, vaid lihtsalt tõmbasin nipukaga sinna alla kinni... säilitamaks võimalikult selle seadme uueväärsust, seega seda laadimise poolt kommenteerida ei oska!
Ise aga testisin see läbi hoopis seda poolt, kuidas siis Samsa XC5 akud kah jaksavad ning kas sujub veatult ka nende vahetus poole sõidu pealt! Toimis kenasti- näpulukud maas ja äpi pilt päiksepaistelise ilmaga kogu aeg täiel ekraanivõimsusel huugamas ja nii jõudis pisut peale poolt sõitu esimene aku 70% pealt 5% ja teine aku hiljem 100% pealt 50% peale (...kuid sõidu pidin küll pea pool tundi planeeritust varem punktide vähesuse tõttu lõpetama :P ), seega siis u.120% akut ehk 20% tunnis antud telo puhul!

Kuid hoidik, siis veelkord, toimis igati veatult...ning ei olnud ka ainult "sileashvaldi" kasutus, hoolimata pisut baigilisest rattast, vaid ligi pool orienteerumise sõidust käis endalgi mööda kruusateid. Isegi (varasemast küll väikeste mõradega...) numbriplaat otsustas ikkagi lõplikult alla anda:

20210705_110907.jpg

...aga tel.hoidja käitumises muutusi ei täheldanud, et teetolm kuhugi selle X-tüüp kinnituse mehhanismide vahele oleks pugenud vms!
Seega jah, suurusjärk 30€ laadimisega, või 20€ ilma ( ...et oleks ntks mugav mitme ratta omamisel ühelt teisele tõsta, ilma poolt ratast laiali lammutamata?), on seal kaupa küll ja veel, ning ilmselt oma "linnaratastele" tellingi endalegi neid paar tk!

:bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”