Andke nõu: akutööriistade valik
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Andke nõu: akutööriistade valik
will111 kirjutas: ↑03 Juul 2021, 03:00kusjuures palju on kinni pigem voolikus...kompressor, olgu ta kasvõi odavaim hiina junn, lööb ikkagi mingil hetkel sulle sinna paaki selle 8bari sisse. see võib muidugi võtta rohkem aega ja kui paak on väiksem siis ka kiiresti otsa saada (ehk surve langeb kiirelt ära) aga olen täheldanud, et pika ja kummise voolikuga ei jaksa suruõhupüssid hästi lammutada.
eks jäme ja mitte "paisuv" ning piisavalt lühike voolik annab nö. jõu paremini edasi püssini ja saab märgatavalt vihasemaid polte lahti keerata ka täpselt sama püssiga, see on praktikas proovitud kunagi
Mul on ostetud spetsiaalselt jämeda sisemõõduga 10m voolik. Sealt samast, kust ka tööriist võetud, ehk Motoralist. See mul tööjuures. Kodus olen seda sama riista kasutanud ka väikse kompressori otsas ja teeb ka tööd. Kuid kõik see ei muuda asja, sest see Metabo aku relv on hoolimata kõigist maailma voolikutest ikkagi muljetavaldavalt võimas
P.S Ma olin veel mitte ammu üsna skeptiline nende aku riistatde suhtes(peale trelli ja kruvikeeraja), aga kui sai eelmisel aastal soetatud see Chicago Pneumatics 20v akudega relakas, siis see "pööras mind ära". Kahe akuga teed tööd ja ei saagi aru, et millagi akud tühjaks saavad. Aku kestab kauem, kui teine aku laeb. Sama ka tegelikult nende Metabo 18v akudega.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.