Moto-GPS mobiiltelefoni baasil


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Loadära »

urmas66 kirjutas: 29 Juun 2021, 21:59
Loadära kirjutas: 29 Juun 2021, 20:28

No ja siis muidugi veel ka see pisiasi, et hellitan ikka lootust see motokinnitus/laadimine siiski odavamalt külge saada, kui telehvon ise maksab vms...

Brodit...

Ahoi taas,

ja tänud kaasa mõtlemast, aga kuna siin eelpool on ikkagi rohkem kui korra seda Brodit`it materdatud...ning üks tuttav, kes teab ka enamvähem, kus teedel (...või pigem mitteteedel :) ) ja mismoodi mul sõita meeldib, siis veel ekstra hoiatas selle "off-road" sobimatuse eest. Seega annan siis pigem saabumisajas järele ja lükkub aparaadi katsetus ürituse võrra edasi, kui et hakkan siin suurest läbematusest korduvalt laidetut ikkagi ise veel kord katsetama ;)

hmm kirjutas: 30 Juun 2021, 10:24

Q-mount

Mul muide hakkas peale korduvaid oma telefoni hoidiku/laadija otsinguid ka seda Q-mounti igal sammul uudisfeedi vahele "sihitud reklaamina" suruma vms...aga kuna vihje eesti müüja kohta, kus sellist ka "oma käega katsuda" võiks vms, puudus, siis ei jäänud rohkem süvenema. Kuigi tegelikult olen mõelnud tänavarattal siis just mingi odavama lihtkinnituse peale, mis võiks ka ilma XC5 sobiva laadijata olla, kuna Samsungiga sain ka teise (suht lihtsalt/kiirelt vahetatava) aku ka kaasa...ja siis pikemate metsa/matkaseikluste tarbeks jääks juba see laadijaga "dokk".
Aga ma kirjutan siiski sulle ka üks PS ka selle Q-mountiga seoses... :bsmile:

Ja siis konkreetselt oma otsitust, et leidsin siiski lisaks US ja AU lehtedel lõpuks ka mingi EU kontori, kus selline asi tundub riiulis olema, ning üldsegi mitte paha hinnaga-

https://maxict.nl/ram-mount-ram-powered ... 31569.html

...aga kui seal peale ingl. keele valimist "customer service" ja "terms and conditions" lingid ikkagi vaid hollandi keelsetena ette hüppasid, siis ei osanud muud, kui vaid kirjutasin üldmeilile küsimuse, kas "other EU" müük ka võimalik? Mis nüüd, tööpäev hiljem ikka vastuseta... samas seal hollandi keeles ikka nii palju leidsin, et Duitsland, Frankrijk jne lähinaabrid on ok, seega äkki ikka suudavad ka muu EU aadressi pakile kirjutada? Tõenäosus muidugi väike, aga kui kellelgi kogemust konkreetse poega... või lihtsalt valdab tiba hollandi keelt, oleksin muidugi tänulik info eest sealt Eestisse ostu võimalikkusest!
:roll:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”