Soovitage meistrimeest
-
Teema algataja - Postitusi: 6
- Tsikkel: SR50 200/Runner 125/Aerox100
Re: Soovitage meistrimeest
Võibolla olen tõesti natuke ulmeliseks läinud, uut raami küll sellele ei soovi. Aga palun saage aru, asja mida vaja on ei saa lihtsalt minna ja poest osta. Poest ostes saab rohelise numbriga 50cc rolleri, millega pole mul midagi peale hakata või 100++cc rolleri millega sõitmiseks on vaja juhilube. Nende tegemine on juba eraldi kulu, võibolla saab sama raha eest juba siinse teema aluseks oleva rolleri korda teha. Käisin proovimas ühte 125cc mootorrattast, aga ei saanud sellega hakkama, seal peab käike vahetama aga käiguvahetus vasaku jalaga. Teatud terviseprobleemide tõttu pole võimalik sellist asja kasutada, jälle vaja midagi ümber ehitada.
Oskusi mul kahjuks hetkel pole, aga aega on piisavalt, kui keegi õpetaks ja juhendaks, võibolla suudaksin ise korda teha. Tööriistad suudan osta, kuid mul pole kohta kus neid hoida. Ja kui ühe rolleri ümberehituse jaoks hakata töökoda ostma tuleks ilmselt odavam see juba kõige kallimal tipptegijal lasta korda teha. Kuskil pealtnägijas näitas kunagi kuidas üks naisarst ise hobi korras endale motikat ehitas. Leiaks ka kuskilt selliste hobitegijate garaazi...
Need praegu olemasolevad lahendused tunnistati ühe mototöökoja poolt eluohtlikuks, mootori kinnitused pole piisavalt tugevad, summuti võib mootori küljest ära murduda. Sõites 70km/h oli sõidukil sees meeletu värin, ilmselt sellest puidust flantsist mis seal tagaratta juures on.
Sõnastan natuke küsimuse ümber - kas oleks odavam ja mõistlikum see olemasolev projekt korda teha või koolirahaks kirjutada, varuosadeks müüa ja osta asemele näiteks https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3532043 + https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3503937 ja tõsta 125cc tehnika ümber 50cc raamile?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.