Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Kauri
Postitusi: 606
Liitunud: 13 Juul 2005, 23:46
Tsikkel: VN 750 custom
Asukoht: Kuusalu
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 81 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Kauri »

Minu kogemus on selline, et ükskõik mida ja kuidas teha, minimaalselt 2-3 aasta pärast on vaja protsessi kas osaliselt või täielikult korrata.
Samuti olen endiselt veendumusel, et kui tahad head ja kvaliteetset siis tee ise. Kui ostsid uue auto, siis pole mõtet selle roostevärgiga väga hulluks minna, kõik muu s**t saab tänasel tehnikal enne otsa kui kere.
Dinitrol ML on kereõõnsustele väga hea asi, vanematele autodele ehk isegi parim. Vana ja hea grafiitõli oli ja on samuti täiesti OK toode, kuniks ei ole ühtki roostealget. Põhimõtteliselt on kõik asjad head, kui neid kasutatakse õigetes kohtades ja tingimustes. Bituumenibaasil asjad on valdavalt saatanast, nendele peab olema 100% veatu aluspõhi ja pidev uuendamine.
Üldiselt, kui on korralikud tööriistad ja pihustid, siis ei pea eriti auke puurima. Pea alati on kuskil mingi plaasterdatud või korgitud ava põhja all, ustes ja karpides samuti. Pigem on kahjuks enamusel teenusapakkujatel kombeks leida kõige odavam tööjõud kes ei ole kasina tasu eest motiveeritud või lihtsalt mentaalselt võimelised vaatama suuremat ala kui 10x10 cm. Firmale on vaja ju parimad rattad ja igaaastane puhkus ja suvepäevad kuskil Egiptimaal.
Suurim probleem on see, kui masin on igapäevaselt käigus valdavalt linnas. Lepid kokku mingi aja ja saad paar päeva enne seda mõnusa paduka või autopesu, linnakiirus ei ventileeri ka suurt miskit. Ja siis konserveerid kogu niiskuse ägeda korrosioonitõrjega ära ja oledki järjekordne roostekolde lotovõitja.
Lihtsalt lukksepa ajast meenuvad olukorrad ja erinevad autod, samuti nõukaajast isa ning onu katsetused erinevate suurtükimäärete keetmisel värnitsate ja bituumeniga. Aga ajad olid ka teised.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”