Nägemata Eesti motoorienteerumine 2021
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 60 korda
Re: Nägemata Eesti motoorienteerumine 2021
Kruusaklassi kohta ma ei oska väga öelda, seal võid sattuda sellise probleemi otsa, et rasked punktid on RASKED - mõned võistlejad tulid kohale 250cc krossikatega, ja eks on rada tehtud selliseks, et neil ka oleks "huvitav".
Aga jah, kindlasti on mõtet tulla ka ilma orienteerumiskogemuseta. Esimese päeva lõpuks saad juba aru, kuidas asi käib. (Mina näiteks sain alles viimaste tundidega pihta mõttele, et saab nii Nutilogi akna kui ka GPSi samaaegselt ekraanil lahti hoida.) Mul oli lihtsalt kasu sellest, et oskasin kaardist lõkse välja lugeda... Finišis rääkisin tüübiga, kes proovis mingi kruusatee pidi jõuda peateele, aga kohe enne asfaldi oli tõke ees. Vaatasime koos kaarti - nojah, see must joon lõpebki üks millimeeter enne paksu pruuni joone... Linnaorienteerumisest tuttav nali
Ma nüüd lähen vanadel sõidukindadel näpuotsa ära lõikama, et järgmine kord nuppu saaks kiiremini vajutada!
SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.