Sidesüsteemid mootorrattal
-
Ronk
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Kiks kirjutas: ↑18 Juun 2021, 11:38hmm kirjutas: ↑18 Juun 2021, 11:03Mul on nii BTX2 pro, kui ka BTX2 pro S. Neil ei ole eraldi antenne raadiole ega muule süsteemile.
Omavahel töötavad intercomina otse kuskil 200m kauguselt +/- 100m, läbi üksteise e. repiiteritena siis kolmanda.. neljandaga rohkem.Raadio on neil linnadest väljas natuke kehva jah ning hääl kõlarites just mitte kõige parem. Mina olen eestis läinud netiraadiole üle ja see on väga OK.
Plaan on BT talk kõrvale võtta, siis saab läbi telefoni äpi kõikidega suhelda.Tänud.
Juhendist infot ei leidnud. Need seadmed on mul juba aastaid ja üks on juba aku pärast ka vahetatud. Seega sai seda kõrvaklapi juhet nüüd ühel kiivril kohendatud ja mõeldud ehk läheb raadio paremaks. Kiivriteks on Nolan N104-d ja seekord panin algselt kiivris olnud klapipesa täite tagasi. Nüüd kõlar vastu kõrva ja väike surve, kuid heli parem, enne oli kõlar kõrvast eemal ja kõrvalised helid rohkem sees.
Seade on pikematel trippidel ühenduses GPS-iga ja GPS telefoniga. Vahendab telefoni meediat ilusti. Telefoni otse kasutus ei ole nii kindasõbralik.
Sai ka see hooaeg esimeseks intercomiks BTX2 pro S komplekt võetud. Lisaks veel BT talk nupp lenksule. Alguses oli seadistamist omajagu, et kõik töötaks nagu peab, kuid nüüd ühenduvad asjad kiirelt ära ja suht lust BT talkiga sõita. Vajab natuke harjumist see lag (BT signaal telefoni, kanali avamine, BT signaal seadmest telefoni ja siis läbi neti saatmine), kuid kui see ei häiri, siis võid teha sidekaugusi kasvõi teisest riigist. Intercomi korra vaid proovinud. Töötas aga ei katsetanud kaugust.
Raadioga jah suht nigel. Arvutis seadistasin programmid ära, et Rock FM ja pudi padi. Reaalsus on see, et pean kuulama Gloria Estefani Retro-st kuna Rock FM ragiseb tihti. Üldse tundub Rock FM sagedusega mingi kala, kuna ka autos osades kohtades ei taha korralikult levis püsida.
Seega kui miski lahendus raadio antennile leidub, siis olen üks suur silm.
PS! täna tuleb uus mudel Midlandil välja Midland Rush
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.