Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Ronk
Postitusi: 1417
Liitunud: 10 Mai 2005, 20:44
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 62 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Ronk »

sepp kirjutas: 13 Juun 2021, 22:23
oldbanana kirjutas: 12 Juun 2021, 14:13

Ma olin ka igasugu videote põhjal hull TET huviline ja sai f800gs ostetud lootuses sellega kenasti kulgeda nii TET kui ka maanteel. Aga esimene kord proovides oli see tallinn - paldiski ots ja kui aus olla siis see jäi vist ka viimaseks aega võttis tohutult. Peale paldiski tuuleparki sai normaalset teed pidi edasi sõita, igasugu põlvini liivad sügavad kraavid ja punkrite otsa sõitmine polnud päris mulle, varasem offroad kogemus suht null ja ei julgegi selle suure mammutiga selliseid radu ette võtta. Kindlasti on ka mingi 1200gs rada väga lihtne kui sõita oskad. Käntsa käisin ka mitu korda tuled murdsin ka küljest, seega kui sõita ei oska siis ära metsa roni, üldiselt igasugu metsa ja kruusarajad olid täitsa huvitavad aga need 1% mis polnud ajasid vanduma ja kettasse. Või äkki peaks mingi offroad koolituse läbima, ma miskipärast eeldasin sõita kogu tee läbi mugavalt istudes, oleks võinud vast püsti sõitmist ka proovida aga sellele mõtlesin alles hiljem.

Artur Kim teeb pidevalt bemmidele ja teistele suurtele ratastele maastikul sõitmise koolitusi. Soovitan minna, tasub kindlasti ära.
https://motorrad4life.ee/

Ära arva et me kõik samasugused pole olnud. Keegi ei sünni sinna sadula otsa ja neid lõhutuid tulesid ja varustust on omajagu olnud. Sellest õpid ja lähed edasi. Tahtmist peab olema. Vahest ikka ja jälle vaatan enda esimesi seiklusi mudas :mrgreen:

Tervitused taaskord tublile seltskonnale, kes mu sealt välja tõmbasid :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”