Turist T200 Urmas66
-
urmas66
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Turist T200 Urmas66
Lisan selgituseks mõistmatutele(a´la siin üks eespool), et see Turist on minu esimene kaherattaline ja selle ma tegin enne lubade saamist 15 aastasena ise korda(kapremont, koos mootori remondi ja kere värvimisega mille tegin ka ise), sest ka tookord oli see isa poolsest püsivast kasutusest natuke remonti vajav ehk oli kulunud. Mul ei olnud tol ajal (1983 talv) rahalisi võimalusi osta midagi endale(Jawa maksis 1080rbl), aga see oli olemas ja sellel oli 2 ratast ja sellega sõitmiseks oli vaja A katti. Eksami tegin enne 16a saamist ära ja load hakkasid kehtima alles ligi 2 kuu pärast peale seda. Ehk siit sai alguse minu 2 rattaline elu. See võib mõnele mitte meeldida, kuid mul on täiesti ükskõik sellistest arvajatest, sest siin on teemaks 2 ratast ,vana asja ellu äratamine ja tehnilised lahendused. Kui see teema kedagi häirib siis on võimalus teemat mitte avada või siis ise minna mujale, näiteks perekooli või muusse sarnasesse foorumisse, seal leitakse ilmselt ka sellise probleemi korral kaasatundjaid.
Edasised postid teen siis ikka sellest sõidukist ja selle ellu äratamisest ning ei enamat.
Risustan veel teemat ja teatan [mention]kaiman[/mention] , et vahetasin eile peale tööd oma TDM-l ujuki kaevud ja nõelad ja regullisin tasemed veel korra üle ning nüüd pole selle ratta koha pealt jälle tükk aega mitte midagi uut kirjutada
ehk jätkan Turisti ehitamisega. Ja see on päriselt pagana huvitav ning vaheldust toov tegevus.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.