Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Tuuletallaja
Tsikkel: Neegrikaksik
Tänanud: 124 korda
Tänatud: 77 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Tuuletallaja »

Sõbrad, mitte midagi isiklikku, aga see on kohati ikka paras vaimne lumehelblus, kui kujutate ette, et keegi tasuta kurnäu eest teile kõik ette ära teeb ja tasuta koju kätte toob. See ei ole ju teenus, kus teie raha eest 24/7 infoliinil vastab meelas naishääl, kes on valmis, nui neljaks, organiseerima teile poole tunni jooksul ettenähtud kohta silla tanki, kütuseveoki vms. (ok, on natuke utreeritud näide aga ma ütlen, et sobib).
Kõrgem pilotaaž on muidugi silmaklappidega joone järgi sõitmine - organiseeritud elu - kas teie navidel on siis ülejäänud teede võrgustik ära kustutatud? Ise ma teadlikult TETi pole sõitnud aga käin aeg-ajalt huvitavates kohtades kolamas nii kahel kui neljal rattal ja olgem ausad, pea on parajalt kaardis - tihti on vaja loodusjõudude, usinate metsavaraste või ihnete omanik tegevuse tõttu marsruuti muuta, ehk sestap mul polegi eriti usku joonejärgi sõitmisesse, kuigi see oleks hulka mugavam (rõhk viimasel sõnal) :bsmile: .

Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment :bsmile:
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”