Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Trans Euro Trail - TET
Väga vajalik arutelu, ilmselt on aeg rajameistril ka sõna sekka öelda.
Ma ei hakka uuesti siia kopeerima TETi raja allalaadimisega kaasnevat disclaimerit, kokkuvõtvalt - iga sõitja võtab ise endale vastutuse rajal sõitmisega kaasneda võivate probleemide ees ja kohustub järgima ka kõiki kehtivaid seadusi. Lisaks, tegemist on tasuta pakutava rajaga, mitte tasulise giiditeenusega, kus makstud reisijuht iga osaleja taset arvestades raja valib.
Eelmistest vastustest juba tulebki selgelt välja, et on sõitjaid, kelle jaoks on rada liiga lihtne ja siis teine pool, kes tahaks mugavat kruiisi läbi Eesti. Vaadake kaarti, meil pole selliseid teid, kus teeolud on kogu aeg 100% ühesugused. Enamasti ongi tee peal üks-kaks rasket kohta ja seejärel jälle kilomeetreid kõva metsateed. Minu arvamus on, et rajal peab olema ka keerulisemaid kohti ja kelle jaoks see on liig, siis piisab reeglina maksimaalselt paarikilomeetrisest ringist, et antud kohta vältida. Hetkel ma rada selle lõigu pärast veel muutma ei hakka, seal on väga lihtne alternatiiv suure tee kaudu ringi minna. Kui keegi läheb TETi peale matkama, siis on üsna kummastav lugeda etteheiteid, et rajal oli tupik, pidin ringi minema. Matkamine ongi ju oma vaba aja veetmine looduses, mitte kella peale sihtpunkti jõudmine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.