Yamaha WR450F '15 - Martinez

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2211
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 246 korda
Tänatud: 562 korda

Re: Yamaha WR450F '15 - Martinez

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ma nüüd oskan ainult enda eest sõna võtta, aga endurokal käib küll kogu hooldus ja remont enamvähem manuali järgi, välja arvatud väikesed kogemustel baseeruvad nurkadelõikamised siin-seal, mis põhiliselt tulenevad asjaolust, et ratsur ei oska sellega päris a'la Romaniacsi või ISDE tempos kühveldada, mille jaoks tehnika projekteeritud on. Miks jalgratast leiutada, kui tehas on kõik välja mõelnud ja detailselt kirja pannud?

Üldiselt ma muidugi ei ole mingi inimene, kelle sõna peaks tsiklite hoolduse teemal liiga kuulama, aga iga väiksemagi know-how jagamine lõppeb tavaliselt 5 lehe pikkuse saagaga, kus üks konkreetne seltskond üritab sulle tõestada, et sa oled täielik idioot, sest nende poolt googlest esimesena leitud vastus ütleb midagi muud. Mõnda aega viitsid veel vaielda, aga kui juba privas toorest sõimu tulema hakkab (konkreetselt kasutaja Turist), siis milleks, parem tuunin oma vokki...

Mis puudutab teemat, siis endurokas on võidusõidutehnika, millel juppe ei vahetata mitte "siis kui katki läheb" vaid kindla programmi alusel ja need tavaliselt müüaksegi suht sel hetkel maha, kui terve rea asjade kell vaikselt täis tiksuma hakkab. Kui ise kätt külge ei pane ja tehase programmi ka ei järgi, siis ongi kasutatu ostmine üsna pointless tegevus, raha läheb ikka sama palju, aga sõitmise ja pere, maja ja milleiganes asemel käid oma killavooriga koguaeg mööda ilma ringi ja otsid kedagi, kes jälle mingit bulbulaatori reguleerimiskruvi o-ringi hingehinna eest vahetada viitsib. Niisama töristamiseks on teised rattad, mis on vastavalt teistsugusele lähteülesandele ka projekteeritud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”