Vana mootorratta remont

Kasutaja avatar

Irual
Tsikkel: vändast käima
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 41 korda

Re: Vana mootorratta remont

Lugemata postitus Postitas Irual »

Jalamees kirjutas: 02 Juun 2021, 13:20

Oman 3 ratast mis on pea 40a vanad. Minu senine kogemus on olnud, et Streetmotos jutule ei taheta võtta, öeldakse otsekoheselt aga viisakalt EI. Senini olen saanud hakkama Motoremiga, kuid minuarust need vanad rattad selleks et nad hästi käiks tahavad tavapärasest rohkem tähelepanu ja selleks olen aegade jooksul muretsenud endale enamus vajalikke tööriistu, õppinud palju netist ja raamatustest ning hetkel enamus tavahooldustöid teen ise. Kui pole aega ja tahaks kiiresti sõitma saada siis mõtlen töökoja peale... Kahjuks ei oma ühtegi entusiastist tehnikateadliku sõpra ka kelle poole pöörduda. Ja mis huvitav siis tundub et karpa gurusid- kes läbi ja lõhki oskavad karpasi peenhäälestada pole, või siis on nad peidus 🙂

80-ja 90-ndate japsi karpad on ise tehtavad, aega ja viitsimist ainult. Alustuseks tehaseseades mootori düüside suurused on leitavad, järele aidatud mootoritel alustad gunson colortuniga ja seejärel vana hea sõiduproov ja isolaatori värvus erinevates reziimides. Esmalt pead muidugi endale selgeks tegema, mismoodi sinu karpa erinevates tööreziimides segu toodab.

Edu, L

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”