Keti hooldus ja eluiga

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Keti hooldus ja eluiga

Lugemata postitus Postitas will111 »

keegi polegi ju väitnud (või kurat teab, aga mina igatahes ei ole..), et õlitamine aitab "venimise" vastu. muidugi see peaks siin teemas juba aastaid tagasi selgeks räägitud olema tegelikult, et ketid ei veni. aga see selleks, las ta siis olla, loodetavasti asjaosalised siiski teavad, mis on mis :D

mina õlitan ketti peamiselt siiski selleks, et 1) ei peaks kuulama seda häirivat kuiva kõrinat 2) kett liiguks/jookseks kergemalt -rohkem hp'd maha ja ilmselt nipetnäpet parem economy ka 3) rooste teema nagu eelnevaltki mainitud 4) kulumise vastu aitab ka...kuigi päeva lõpus on see natuke märkimisväärsem efekt hoopis ketikate jaoks 5) lihtsalt jube imelik oleks metall vastu metalli hõõrduvaid sõlmi mitte aegajalt määrida

ma ei saa aru, mis hetkeks vastu ketiratast ja pöörlema jutt see on? kett on nagu suletud ring või mis? :D seega kui tsikliga sõidad siis umbes nii pooled ketilülid on PIDEVALT kontaktis ketika hammaspesadega ja koguaeg toimub seal ju teatav hõõrdumine, millel on üsna arvestatav jõud taga, eriti muidugi nendel lülidel, mis sõidavad parasjagu vedava hammaka peal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”