BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Raki kirjutas: 15 Mai 2021, 09:27
urmas66 kirjutas: 15 Mai 2021, 09:19
Raki kirjutas: 14 Mai 2021, 21:56

Ma arvan et laiuses on asi. Ma olen suht tummine tükk tagant poolt :D harrukaga ei old seda tagumiku suremise muret. Vaatan paari custom tegijat Eestist aga muidu on tunne et tellin Sargenri sadula

Kus on selle tellimise juures kindlus, et see sobib? Kirjelduses pole kirjas midagi, mis võiks mugavust suurendada. Mul sõbra Hondal oli ostes mingi sarnane fancy sadul peal, aga perse on tal kibe teistest enne üldjuhul :lol:

Ohtralt positiivseid reviewsid? Ja ettevõte mis on spetsialiseerunud sadulate tegemisele. Ehk aastatepikkune R&D

Seda küll,aga see asi(tagutsa füsioloogia) ju nii erinev inimestel, et mina küll kindel ei oleks. Kindel saab olla,kui saad proovida enne. Need tagsiside postitused on vahel ka sellised,et kui oled selle hinnaga sadula ostnud, siis ei saagi enam seda halvaks pidada, muidu on oht lolliks jääda.
Ma ikkagi soovitaks sul siit kohapealt asja uurida ja lasta teha nö rätsepatöö sinu enda jaoks, mis tuleb odavam ja kindlasti parem või igaljuhul mitte kehvem.
Mina laseks sinu asemel teha täiesti uue sisu(poroloon,mis on spest istme jaoks või isegi lateksit kasutada). Iste võiks olla pehmem keskosast ja servad natuke tugevamalt toestatud. Küljed teeks sirgemalt üles,mitte nii munajalt nagu tehase sadulal on(kandepind läheb tuharate all laiemaks). Ja geel padjad istme polstri all(tuharate kohal) on pagana head asjad pikemat maad sõites. Kui neid ei pane, siis pole vast mõtet tehagi.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”