BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks
Raki kirjutas: ↑15 Mai 2021, 09:27Ohtralt positiivseid reviewsid? Ja ettevõte mis on spetsialiseerunud sadulate tegemisele. Ehk aastatepikkune R&D
Seda küll,aga see asi(tagutsa füsioloogia) ju nii erinev inimestel, et mina küll kindel ei oleks. Kindel saab olla,kui saad proovida enne. Need tagsiside postitused on vahel ka sellised,et kui oled selle hinnaga sadula ostnud, siis ei saagi enam seda halvaks pidada, muidu on oht lolliks jääda.
Ma ikkagi soovitaks sul siit kohapealt asja uurida ja lasta teha nö rätsepatöö sinu enda jaoks, mis tuleb odavam ja kindlasti parem või igaljuhul mitte kehvem.
Mina laseks sinu asemel teha täiesti uue sisu(poroloon,mis on spest istme jaoks või isegi lateksit kasutada). Iste võiks olla pehmem keskosast ja servad natuke tugevamalt toestatud. Küljed teeks sirgemalt üles,mitte nii munajalt nagu tehase sadulal on(kandepind läheb tuharate all laiemaks). Ja geel padjad istme polstri all(tuharate kohal) on pagana head asjad pikemat maad sõites. Kui neid ei pane, siis pole vast mõtet tehagi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.