FC-moto
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: FC-moto
Frosch kirjutas: ↑11 Mai 2021, 17:01Jesper kirjutas: ↑11 Mai 2021, 14:21Kui pood ei suuda oma lubadusi täita ning tugi on kurttumm, siis läheb blacklisti ja tellin mujalt, konkurentsi pehmelt öeldes on. Eestlane pole enam ammu mingi kahtlane kolmanda maailma kodanik, kes peab tähtsa eurooplase käest millegi saamiseks müts näpus palumas käima.
Miks FC-motost võetakse on tihtipeale asjaolu, et teatud kontingent asju on seal "väga hea hinnaga" või lausa "kõige parema hinnaga". Ja enamus Eesti motosõpru on piisavalt juudid, et miks maksta rohkem kui saab odavamini. Ja sellepärast võetaksegi sealt kus on odav. Ma ei tea, kas ka teemaalgataja tänu hinnale sealt tellis, aga selline on lihtsalt elu.
Mina ntx võtsin sealt kuna enamus teistel lehtedel oli sama toode "sold out" ja FCmoto lehel näitas,et on olemas. Hinnast rääkides oli fc-s hind u 8euri kallim kui mujal lehtedel kus enam saada polnud. 40eusisel tootel 8euri kallim on päris suur protsent tegelt.
See oli kindlasti mul esimene ja viimane kord sealt midagi "osta"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.