FC-moto
Re: FC-moto
Paneks väikse tõrvatilga ka siia. Nendega, nagu paljude teistegi e-poodidega on sedasi, et kõik on hästi, kuni kõik on hästi. Aga kui mingil põhjusel ei ole hästi, siis tuleb see klienditeeninduse tegelik tase vähe paremini päevavalgele. Minu tellitud mant kadus sisuliselt kohe peale teele saatmist radarilt ja on siiani kadunud. Nüüd juba poolteist kuud. FC-Moto klienditeenindus vastas küll esmalt kiiresti ja viisakalt, et jah, uurime ja teatame kohe kui midagi selgub, aga kui ma mõne nädala pärast uuesti küsisin, et kaugel nad oma uurimisega on, siis enam vastust ei tulnud. Ehk siis reaalsus on see, et päevalõpuks oled oma kadunud paki murega ikkagi üksi ja ei koti see päriselt kedagi osapooltest. ei FC-Motot ega ammugi mitte DHL-i. DHL-st aeti mulle sellist kelbast, et nii lolli juttu ma isegi ei viitsi siia ümber jutustada.
Ehk siis loo moraal on see, et FC-Moto on tore pood ikka, aga kui peaks tekkima vajadus nende klienditeenindusega suhelda, siis võiks valmis olla, et nad ei pruugi olla just kõige motiveeritumad sinu murele lahenduse leidmisel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.