Linke, pilte ja videosid

Kasutaja avatar

Ain
Postitusi: 1468
Liitunud: 10 Juun 2010, 23:33
Asukoht: Kesk-Eesti
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 218 korda

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas Ain »

urmas66 kirjutas: 06 Mai 2021, 15:00
Tuuletallaja kirjutas: 06 Mai 2021, 12:45

See on jah tavaline oma töövõidu esiletõstmine, näiteks - konfiskeerisime 200000 salasigaretti - tavainimene väriseb, on ikka gängsterid, kes toovad autokoormate kaupa manti maale. Ennemuiste, kui mul suitsu kimumine veel selge polnud ning tuli harjutada, oli pakis 20 sigaretti ehk pakkides lugedes jääb nüüd 10000pk. Edasi jään vastamisega hätta aga oletan, et plokis oli äkki 10 pakki (guugeldada ausalt ei viitsi), seega juba 1000 plokki. Kui need plokid nüüd kastidesse toppida, polegi enam mitut veokat vaja, et sõjasaak koju viia.
Sama on koka ja hero lastidega, kus 'turu-' või 'tänavaväärtust' kuulutatakse miljonites, pakitud päts annab aga välja vaid viisakama pealinna peenleiva mõõdu.

Lugesin selle artikli läbi ja töövõidust pole seal sõnagi. Saabus konteiner ja viidi kliendile, kelle kaup(kile) seal päriselt sees oli. Seal siis avastati ka lisakraam. Klient-saaja kutsus ise politsei. Niipalju on selge, et kont oli Hollandis sadamas umbes kuua ega ja ilmselt oleks pidanud seal see boonustoode välja võetama,aga läks kuidagi nihu ja kaup tuli siia. Läbis siin tolli ja viidi reaalsele kauba saajale. Ma isegi arvan teadvat seda ladu pildi järgi. Puhas juhus seega. Sama klient on enne samalt brasiilia tootjalt korduvalt tellinud kaupa.

Kas selline praktika on täna päriselus võimalik? Et tellin konteineri punktist A punkti B ja teepeal seda avatakse.. pannakse midagi juurde ja kuskil võetakse midagi välja?

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”