Anna teed maanteel sõitjatele

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Anna teed maanteel sõitjatele

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
mx77 kirjutas: 03 Mai 2021, 10:08
Assamait kirjutas: 03 Mai 2021, 09:47

Selle kanama viadukti võiks MNT eksami kavast välistada :evil: Ei hakka oma ca 10 aasta tagusest B-kati eksamist pikalt heietama, aga kuradi eksamineerijal oli märkus, et ma seda põiekas-rampi 90ga ei sõitnud! Just ramp ringteelt Saue poolt Pärnu mntle Tallinna poole. Sõitsin täna ka seda... No ei näe alust eksamineerija mölale, et ma seda rampi oleks pidanud 90ga sõitma. Minu ees sõitis auto seda 50-60ga, no ei hakanud parem jalg ja rusikas sügelema... No kohe üldse mitte... Ma ei tea, mis autoga seda rampi 90ga sõidaks... Caterhamiga?

Sa oleks võinud auto seisma jätta ja paluda eksamineerijal ette näidata :D
Ma olen seda proovinud kunagi max kiirusega võtta - ca 90 see ongi tavalise sõiduatoga. Ja siis ka oli pidev kummivilin ja korralik kangutamine rooli taga.

No 60+ on seal pigem juba selline üle keskmise juhi sõit ja enamus sõidab pigem 40-50 seal. Need mahasõidud seal mõlemad suht ühe geomeetriaga. Äkki õpetaja pidas silmas,et kiirendus rajal tuleb 90 sisse võtta enne kui vasakule reastuma hakata?

Kuna see viadukt ka minu igapäeva tee,siis seal suht tavaline,et kohe kui pidev joon lõppeb kangutatakse nii 50-70 rauas vasakule. Ma saan oma autoga raja lõpni lastes linnapoole minnes(kus rada on pikem) kaugelt üle lubatud 110 sisse ja Pärnu poole minnes saab ka 110 vabalt sisse.Eksamil vast max 90 lubatud ka sel teel?

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”