Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Kasutaja avatar

tormavtellis
Postitusi: 1070
Liitunud: 22 Aug 2011, 13:54
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Re: Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Spoiler
oil kirjutas: 27 Apr 2021, 16:43
Spoiler
tormavtellis kirjutas: 27 Apr 2021, 15:39
Spoiler
oil kirjutas: 27 Apr 2021, 10:22

Ma ei võta südamesse. Mäkk palus pilti lahendusest, tegin.

Eks oleneb ka muidugi, millisele tsiklile vaja. Mul pole endal ilumeelt ning mudakäkkidel pole ka vahet, mis jupid neil peal on. Kunagi sai korraks proovitud üht poes müüdavat hoidikut, aga see tahtis ka siis liikuda, kui läbi vutlari üritada telefoni ainsat esiplaanil olevat nuppu vajutada.

Üldiselt neist kinnistest tasub eemale hoida, juhuks kui kellelgi pirn põlema läheb. Kui vähegi tlf ilmastikukindel, vähemalt kuivaga, mida nad kõik tänapäeval on, siis mingi avatud lahendus. Sellistes kottides tlf lihtsalt kuumeneb üle ja lülitab ennast välja soojaga, seal ruumi jäetud erineva jämedusega seadmete jaoks ja telefoni jaoks tihti veel paned kaasasoleva nuustikutüki tlf alla, mis veel paremini olematut õhu liikumist piirab ja sooja hoiab.

Aga muidu jah - Quadlock, kes maksta viitisb. Ja tal on igasuguseid lisasid ka, alates damperitest kuni siis pikendused, et misiganes suunas selle algse kinnituskoha pealt mugavamasse kohta tlf liigutada. Väga ei taha kuskil sõidu ajal telefoni endast mööda lendamas näha ja nende kinnitustega üldiselt siiski on nii, et odav=s**t. Olgu siis lahendus või materjal. Sama igasuguste kaamerate kinnitustega ka.

Oleneb telefonist. Iphonega olen kuumimate ilmadega päevade kaupa navigeerinud sellega. Õhutussooned on märksõna.

Iphone olen ma järve loopinud, et maha jahtuks, peale seda kui 25-30 kraadisel suvepäeval sellises mobiilses kasvuhoones gps jookseb ja tlf yle kuumeneb ja pildi tasku paneb :P Enamuses neil ei ole õhu liikumist. Lisaks peal olev kile raskendab ekraani jälgimist, aitab kasa sooja tootmisele jne. Mõttetu lahendus. Pigem aegdest, kust telefone tuli ilmastiku eest kaitsta, mis tänapäeval pole enam eriline issue. Nii et mis siin ikka padrata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”