Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pühak »

Krl kirjutas: 26 Apr 2021, 14:30
Spoiler
kristjankk kirjutas: 26 Apr 2021, 14:13

Kui keegi tahab pläristajaid hirmsasti kaitsta ja on sellise teguviisi poolt, siis võiks ta siia oma aadressi jätta ja kellaajad, millal ta kindlasti kodus on, veel parem kui magada plaanib.
Siis teavad teised torud tühjaks teha, et tulla sinnakanti paarutama.
Veelparem on teha mingi vestlusgrupp, kus saab plärina armastaja kiirelt teada anda, kui ta laps on just magama jäänud, siis teavad teised pläristamise huvilised kiirelt reageerida ja saavad tulla naudingut pakkuma. Nii saab omavahel rõõmu ja naudingut jagada, sest jagatud rõõm on ju palju suurem rõõm :wack:

Soovitud aruteluks on juba koht olemas.
Kudumisfoorum.eu/otsinkirjasõpru

Vow! Tänu Krl'ile sain ma ka teada, et selline koht, nagu kudumisfoorum üldse olemas on. Kena, et Sa meiega oma netikasutusinfot jagad!
Aga ikkagist; ma ei teadnudki, et vardad nii kõva klõbinat teevad, et Sa tsiklimehi kudumisfoorumisse vaikust ja korda taga nõudma saadad. Vähemalt need vardad, mida mu naine kasutab, on isegi korralikult peenestades pea kuuldamatud.
Aga olen töö tõttu lühiajaliselt ka Tallinnas praktiliselt Viru ringi kõrval elanud. Ja sealgi oli hilisõhtul nii vaikne, et külili käinud ja asfalti mööda lohiseva bike kolin selgelt kuulda oli. (Sattusin tegelikult ka sellise asja tunnistajaks, kui üks tsiklimees oma ratast Viru ringilt Mere pst-le painutades kontrolli selle üle kaotas. Aga kiirus polnud vast suur, sest nägin, kuidas mootorrattur oma ratast jooksusammul jälitas ning kui oli selle kätte saanud, kiiresti käima ketras ja öhe kadus.)

Viimati muutis pühak, 26 Apr 2021, 14:52, muudetud 1 kord kokku.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”