Mitte telgist vaid madratsist räägime.
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Mitte telgist vaid madratsist räägime.
Sverre kirjutas: ↑20 Apr 2021, 22:35Mina kasutan sellist:
https://www.thermarest.com/ie/sleeping- ... olite.html
Soovitan. Iirimaal teevad, ülikerge, käib kokku 10cm läbimõõduga ja u 25cm pikkuseks toruks, saab kopsujõul täis puhuda (st isetäituv variant). Seda tehakse ka ainult keha alla, nii et jalgade alla ei ulatu, aga soovitan kogu kehapikkusele, võtab kokkupakitult niigi vähe ruumi.S
Mul on kaks Prolite 3 S matti, mõlemad väga vähe kasutatud võrreldes vana rohelise/kandilise originaalse Thermaresti isetäituvaga. Ühel mattidest on imeväike leke, teine matt aga näeb täitunult välja nagu muna e. kile tuli vahult lahti. Ei soovita.
Vana Thermarest on nende Prolite mattidega võrreldes pommikindel kui nii võib öelda, aga eks kuskilt peab ju kaaluvõit tulema...
Samuti ei soovita Exped Synmat küljealust. Mul on 9LW autos vedamiseks ja samuti nagu Prolite 3 puhul on ühel matil ribi lahti tulnud ning näeb välja nagu muna kui täis lüüa. Liiga täis pole kunagi pumbatud, selline matt on lihtsalt magamiseks kõlbmatu.
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.