Yamaha WR450F '15 - Martinez


will111
Postitusi: 5289
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 388 korda

Re: Yamaha WR450F '15 - Martinez

Lugemata postitus Postitas will111 »

Lugedes selle väikse jutustuse läbi siis tekib küsimus, et miks või millest ometi tekkis selline veider väärarusaam ostmisel, et need asjad oma pommikindlusega hiilgavad? :D Või pidasid silmas ainult mootorit? Seda vist väidetakse jah, huvitav kas tõele ka vastab..

Huvi pärast, et mis ta siis ka maksis? Olen ise küll taolisi rattaid viimasel ajal juba ikka päris palju müügis näinud. Mitte nüüd kümnetes ja kümnetes aga kümmekord erinevat kindlasti. Mõtlen siis üleüldiselt selliseid kergeid "peaaegu krossikaid" numbrite ja tuledega ning ka uuemaid mudeleid...mitte aastast 98 ja 2001 nagu nad senimaani peamiselt turul olnud on.

Ise käisin üht väga sarnast jamuuhat suvel proovimas. Mõtlesin, et äkki ongi nii hirmus hea nagu kuskil siinseal räägitakse ja vahetan oma truu KTM'i välja. Palju uuem ka ikkagi, sissepritse ja puha (oli kah miski 2014 või 2015 mudel vist). AInuke vahe siis, et täiskrossikas oli see, mitte WR versioon aga ilmselt neil on väga palju täpselt identset tehnikat peal. Tegin proovisõidu ära ja ei olnud mitte kuidagi impressed. Sinna see mõte jäi. tundub, et kui üldse siis võibolla vahetan kunagi ktm'l lihtsalt amordid välja millegi "more advanced" vastu, lihtsalt pulli pärast.

Pidurihebla soovitan KINDLASTI teha/panna sellise, mida ei pea mitte kuskilt püüdma, vaid mis oleks täpselt nii lähedal ja kindlas konstantses käeulatuses kui vähegi võimalik! Ma ei tea mis tempoga sina täpselt sõidad, aga minul lõppeks lõbu ükskõik millisel sõidul väga kiirelt ja väga valusalt kui ühel hetkel esipidurit lihtsalt piisavalt kähku kätte ei saaks :D KTMi põhjakaitset mul vist põmst isegi oleks pakkuda, kuna endal seda vaja ei lähe otseselt...aga kas ta sulle ka sobib, seda ei oska hetkel oletada

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”