ratas ja varustus välismaale minekuks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: ratas ja varustus välismaale minekuks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kui nüüd konkreetselt varustusest mida kaasa võtta,siis mul on 46l topbox ja 2x42l küljekohvrid. Olen alati koos naisega pikematel reisidel käinud ja meil on asjad nii ära jagunuid,et üks küljekohver on minu, teine tema riitele ja kui telgivarustus,siis see tagakohvris ning telk tagakohvri kaane küljes. samuti on tagakohvris kõige peal vihmariided ja üks veepudel. Kõik kohvrid on sellised üle poole täis, sest reisl peab juka ruumi õlle-veini-söögi ja ka mõnede meenete jaoks jääma. Paagikotis on varu telefon,fotokas, laadijad, dokumendid ja muu pudipadi.See muutub hetkega õlakotiks ,mis linna minnes kaasa võetakse. Kohvrites on mõistlik jätta ruumi just niipalju ,et sõiduriided linna minnes sinna panna.Kiivrid on trosslukuga ratta küljes ja siiani pole keegi näppinud.
Tööriistatorus on mul mingid asjad kaasas,aga kordagi pole vaja läinud. Ketti õlitab Scottoiler ja selle 100ml varupudel on istme all olemas.
Kullinokad,paar leht-silmus võtit,üks tellitav võti, vahetatavate otstega kruvikas(torx ja kuuskantidega), näpitsad, pussnuga, nipukaid natuke.Haamer on ka kaasas ja seda on pigem telkimise juures ja muidu muudeks asjadeks vaja läinud. Rehviparandus vaht ja remondikomplekt nööri ning kahe õhuballooniga on koguaeg sadula all. Täna võib pigem elektriline kompressor asjalikum olla ja see mul ka olemas.
Väga oluline asi on kaasa võtta korgitser,et veinid saaks lahti.
Kahe rattaga liikudes oleme alti asjad pooleks jaganud. Üks võtab pliidi teine kateloki jne. Söögitegemise asjad on ikka alati kaasas olnud,ka hotellides ööbides ja ka autoga matkates. Sööki ostan üldjuhul kohapealt juba lihtsalt maitsete proovimiseks. Kellel ratas õli võtab,siis ega ikka igas tanklas tsikliõli küll ei ole ehk siis võiks kaasas olla. Oli kunagi mõned aastad tagasi juhus, et ühel pundis olnud rattal oli vaja ja Itaalias oli ikka tükk otsimist, sest turismi piirkondades ja mägedes tsikli poode pole.

E: Söögitegemise asjad on mul selleks,et kohas kus pole kuskil söögikohti, saaks näiteks õhtul süüa, mitte et ma eriline isetegija oleks. Ma eelistan iga kell restorani toitu ja kohalikke maitseid eelkõige.

Viimati muutis urmas66, 08 Apr 2021, 12:02, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”