Elukindlustuslepingu eripärad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Elukindlustuslepingu eripärad
Mul oli siis ilmselt sama S-tähega kindlustusega sõlmitud kodukindlustus. Sellega polnud midagi toimunud ja ei tea kuidas oleks käitutud,aga juhtus ühe meie firma veokaga,millele küljelt pani sisse teise firma veok,kes pardakaamera videost nähtavalt järsku vajus üle telgjoone ja meie auto pani palle riivamisi pihta. Selle vasakule kaldunud veoka juhil nähtavalt käes telefon. Tulemus kaassüü ehk 50/50 põhjendusega ,et meie veokas oleks võinud vasakule võtta(ohutusaare ja foori posti kohal ) Kodukindlsutus,siis just lõppes ja uus leping oli mulle juba saadetud allkirjastamiseks,õnnesk ei jõudnud allkirjastada,aga kus siis tuli kõnesid,et miks ja mis valesti jne. Omalkäel tausta uurides sain teada,et see kahjukäsitleja oli samast kandist pärit, selle veofirma omanikuga ja pole välistatud, et seal käiski mingi suss-vuss. helistasi,saatsin tüübi sirgelt persse ja ütlesin,et ma ei taha midagi rohkemat,kui sulle seda lihtsalt ära öelda.
Õnnetusjuhtumi kindlustus, on mul praegu IF-s ja tsikkel ning ekstreem sellega ja ka muul viisil looduses, on seal sees. Vaja pole õnneks siiani läinud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.