Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
Re: Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
120 ruutu, bliääd :O nojah...siis on ilmselt küll juba natuke teised jutud. ma neid jooniseid suurelt ei avanud, et mõõtu täpselt oleks välja lugenud. arvasin, et kuna mu enda garaaz koos väikse saunaga on kuskilt ehk 35 ruutu kasulikku pinda (millest garaazi ruum ise äkki natuke üle 20) ja vb siis miski 40 ehituse alust pinda siis siunl äkki ainult garaaz jääb ka kuskile sinna 30 kanti. sellised asjad ei pidavat vist mingeid erilisi lubasid vajamagi.
plaanid mingi töökoja ka avada seal ühel hetkel? sellisesse ruumi mahub üsna vabalt korraga hoidma/tegema 2 autot + veel vähemalt 4 tsiklit. teisest küljest, 20k eelarveks ma pakun, et jääb ikka julgelt väheks...isegi kui põhitöö alla ei ole ühtegi senti arvestatud. juba aluse ja põranda tegemine läheb ju ilmselt kuskil 5k ikka maksma. eeldan, et paned ka torud põrandasse ja õ-v pumba siis, see tuleb kuskil nii 4-5k juurde. ülejäänud 10k eest kogu 120 ruudune viilkatusega putka püsti panna koos multiple uste ja akendega, hmm...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.