Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?

Lugemata postitus Postitas Boobush »

will111 kirjutas: 25 Mär 2021, 18:05

miks üldse linna käest midagi küsima läksid? sul oli/on selle koha peal ehitis. võtad selle vaikselt maha ja teed teise asemele. kogu lugu...minumeelest? millise kaldega katuse keegi oma kuurile teeb, see peaks ikka tegija enda otsustada olema :D

No ei käi need asjad nii lihtsalt. Iga üle 59m2 hoone on projekti kohuslane. Enne projekti on projekteerimistingimuste taotlus ning justnimelt seal on mul kirjas, et abihoone max kõrgus 5m ja min katusekalle X kraadi. Kui linna arhitekt on öelnud, et sellesse piirkonda/krundile on lubatud vaid viilkatus, siis nii ongi. Mul ei ole mingi sõnaõigust selle koha peal. Olemasolev oli 41m2, uus hoone 120m2. Lisaks muutub ka asukoht veidi, tulekujad naaberhoonetest, tuletõkkesein naaberkrundi piirile jms jutud.

Vahelagi tuleb mul vaid vasakule poole ca 3m laiuselt, valdavalt asjade hoiustamiseks, talverehvid, rinkagondlid jms stuff, mida igapäevaselt ei kasuta ja mille alla ei raatsi põrandapinda raisata. 3x7.4m2 Peale midagi mahub ära ka...

Akendest, näen kui emased on mõned garage uksed, lekivad sooja jms, siis pidasin arukaks aknaid/klaase ustele mitte teha. Võibolla mõtlen ümber kui reaalselt tellimiseks läheb.

Ranel, eelarve on kõik kogutud säästud ja.. natuke veel. Hea sõber on kunagi öelnud, et pangas on raha piisavalt. Iseenesest ulme kallis ei ole kui ma vaatan, et maa-aluse 20 ruuduse uue parkimiskoha boksi hind on 20k. Ma naiivselt arvan, et mu materjali eelarve on samas suurusjärgus.

Viimati muutis Boobush, 29 Mär 2021, 09:24, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”