Must juhtmekõri
Re: Must juhtmekõri
No aga kui sa oled laisk, ennast asi ei puuduta ja juhindud kuulujuttudest, siis miks seda jama edasi levitada?
UK poest ostes täna 100€ kaup + Eesti km 20€ + post 10€ + posti Eesti km 2€ = 132€.
UK poest enne brexitit maksid 100€ kaup + UK km 20% + post 10€ + posti UK km 2€ = 132€.
Eesti poest on post odavam, maksud samad. Üle 150€ summa puhul läheb UK-st tellides 5% tuuris tolli juurde. Ma muidugi pole tänavu veel ühtegi alla-150€ tellimust teinud, seega võin eksida, anoh reaalselt vaevalt et keegi viitsib 5% hinnavahe puhul üldse midagi välismaalt tellida, kui Eestis sama asi saadaval, niiet see ei ole kuigi oluline. Ja igaks juhuks lisan ka selle, et pole tänavu ka konkreetselt sealt poest midagi tellinud, arvestades UK-s üldiselt valitsevat bardakki võib vabalt olla, et neile pole see faks veel kohale jõudnud, aga üldiselt poed võtavad juba automaatselt UK km-i maha, kui sihtkohaks EU panna.
Täiendus: ja ma ikka ei saa aru sellest poleemikast, kui kellelegi nii hirmsasti pinda käib, et ma UK poodi soovitasin, siis pakkuge midagi paremat välja, vbl telliks isegi mujalt, kui teaks asju. Hetkel nagu ainsad välja pakutud alternatiivid on Tuuletallaja poolt pakutud TME ja eetarga keldris võibolla olevad kümme meetrit midagi, mis mõlemad tekkisid teemasse pärast minu postitust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.