Kompressori ost 101

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Kompressori ost 101

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Boobush kirjutas: 15 Mär 2021, 14:35

Akurelakaga saab lihvida, kuid põhimõtteliselt on 3aH akud iga 5-7 min tagant tühjad.

Mul on 20V CHICAGO PNEUMATIC CP8350 akuketaslõikur ja tegin sellega täna mingi 20min õues tööd. Lihvisin käiakettaga ja terasharjaga, paksu roostet ühe rauajuraka küljest maha. Ma ei vaadanud palju akut(4Ah) järele jäi, aga tühjaks saamist veel polnud ja ma olin enne selle akuga ka mõned lõiked lõikekettaga teinud. Akut laeb ta väga nobedalt ehk kui teed tööd,siis minul on enne aku tühjenemist teine ikka laetud olnud.
Olin nende aku relakate suhtes üsna skeptiline(makita kogemus), aga Motoral pakkus sügisel neid CP üli hea hinnaga ja sai võetud. Üldse ei kahetse ,et võtsin. Kusjuures neil on veel ka rehvitöökodade jaoks 1/2 löökmutrikeerja ka olemas. Kui seda soodukaga pakutakse, siis haaran kohe.

image.png
image.png (312.83 KiB) Vaadatud 1679 korda
Viimati muutis urmas66, 22 Mär 2021, 18:10, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”