Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
Pole küll aega foorumit külastanud, räägite garaažidest.. hehe, väga aktuaalne.
Minu mõtted - Tartus on iga vana 18-24 ruudune garaaz 6-10k €, seisukord reeglina kriitikat ei kannata, asukoht minu jaoks ka pigem mitte.
Olen otsustanud, et lammutan peres oleva vana puukuuri/sapaka garaaž/saun/aiatööriistade kuur (all-in-one) maha ning ehitan selle asemele normaalse hoone.
Krunt paikneb asukohas, kus on tänava peal eramajad ning seljataga 5 või 8kordsed kortermajad.
Minu soov oli ehitada kuubik või ühekaldeline (eest 4m, tagant 5m, kalle sisehoovi poole), sest see kõige praktilisem, saab "Puhta" ruumi teisele korrusele ehitada, ei pea tõstuki kõrguse pärast muretsema jne. Linnavalitsus tõmbas sellele kohe cancelit, ütles et "sellel tänaval elamurajooni abihooned on ju viilkatusega ning uus hoone peab samastuma olemasolevatega" (Neid abihooneid viilkatusega on sellel tänaval ainult üks). No olgu, linnajumalate käsk on täitmiseks. Tuleb siis max müürikõrgus ja min kaldega viilkatus. Sellega on välistatud teisele korrusele "puhta" ruumi tegemine, kui just ma ei plaani seal viilu all kägardades ringi kõndida.
Lõpplahendusena on plaanis midagi sellist valmistada:
Soe WC ruum on mõeldud varustuse pesemiseks-kuivatamiseks.
Praegu joonisel ei ole, kuid plaanis on ka katuseaknad loomuliku valguse saamiseks, sest.. lõunaküljel ühtegi akent hetkel pole. Ma olen suur loomuliku valguse pooldaja, ilmselt mõtlen kahe ukse vahele, kraanikausi kohale väikese akna. Tagaküljel on praktiliselt hekk 50cm seinast seega.. sinna ei näe ka pointi akent teha.
Eks näis, mis välja tuleb. Ideaalne ta ei saa, kuid upgrade olemasolevatest tingimustest kindlasti.
Parimatel aegadel seisis mul seal 14 ruudu peal kolm itaallast ja üks ameeriklane...
Kahjuks ei saanud neid väga pikalt pidada, sest midagi muud seal teha ei saanud, kui rattaid "ladustada"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.