Husky 701, KTM 690 Enduro

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Husky 701, KTM 690 Enduro

Lugemata postitus Postitas morse »

[mention]sepp[/mention]
Ma oma tsikli teemas kirjutasin pikemalt. Aga siduri töösilinder läks (ma olin oma vanal LC4'l seda ka just vahetanud ja üldse tundub, et Magural ei ole nondega hästi).

Spido lõpetas vahepeal kiiruse näitamise - see oli ABSi lüliti taga olev pistik, mis ei andnud korralikult ühendust (nähti kurja vaeva, et põhjus üles leida).

Siis oli õlileke, mis oli alguses väike ja seetõttu oli maru raske leida. Hiljem kui leke juba suur oli, siis selgus, et veohammakas oli lahti ja simmekas lekkis. Ma ei tea, kas see jäi lahti siis kui sidurit tehti (samas seda ei pea otseselt siis avama) või oli mingi muu lugu. Igaljuhul ma garantiilist ratast ise sisuliselt lahti ei võtnud ja polnud sinna kaane alla ka piilunud. KTM pani igaks juhuks uue puksi ja simmeka ja hetkel leket nagu pole.

Lisaks oli samal ajal tosoolileke. Algselt arvati, et praak radikas aga hiljem tuli välja, et mul oli seal räige kivi, mis oli radika seest poolt ära hõõrunud. Radika remondi käigus tuli välja kokku 3 leket. Pole päris kindel, mis selle põhjustas aga igaljuhul radika remont jäi mu enda teha.

Nii et 4 veidrat asja, millest sidur on tüüpviga. 3 neist tehti ära ilma virisemata ja neljas jäi minu kanda (ilma virisemata), kuna radikal oli selgelt auk sees ja kivi oli ka veel alles :D

Märgin ära ka, et ma just nende E07tega ei sõida, mis pillil tehasest all on. Ma hoolitsen tehnika eest hästi aga seda hoolitsust on ka vaja, kui vähe entusiastlikumalt sõidetakse. Nüüd hakkab garantii lõppema ja ma olen juba julgemalt asju lahti/kokku võtnud. Kolm nendest asjadest ei oleks elus garantiisse jõudnud, kui ma oleks ratta plastid/radikad vigade ilmnemisel kohe ise lahti võtnud ja tagasi kokku pannud.

Sidur on aga tõesti tõsine tüüpviga kõikidel LC4 mootoritel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”