Metzeler MC360 esirehv
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Metzeler MC360 esirehv
Suured tänud morse ja Prets kogemuse jagamise eest. jõudsin siin vahepeal ise ka igasuguseid mõtteid mõelda ja erinevaid variante kaaluda aga lõpuks jõudsin eile õhtul ikkagi järeldusele, et tahan siiski selle MC360 ära proovida. Dunlopi 952 huvitaks ka, aga MC huvitab siiski rohkem ja tundub kõigi kirjelduse ja review'de järgi täpselt see, mida vajan
Põhjused:
1) seda on eestis suht kenasti saada ja peaks ka üsna kiirelt reaalselt kätte saada
2) hind on minumeelest vägagi mõistlik ehk alla 60e
3) rehv on ametlikult swapitav ehk saab ümber pöörata - tuleb kasuks kui peaks heaks osutuma minu sõidukoormuse juures selle konkreetse ratta/rehviga ei ole mul siis ilmselt 3 aastat muret uue rehvi ostmisega
4) 90/90 mõõt ja tootja poolt selgelt välja öeldud enduro ning "igasuguse pinnase" suunitlus sobib mulle hästi, vähemalt teoorias
5) muster ja profiil tundub selline, et vastab minu vajadustele
6) kuna asfalti ei sõida nagunii mitte kunagi ja märjaga ka mitte siis need omadused mulle anyway korda ei lähe
kuna ma arvan, et ma sõidan kuskil 300km max aastas maha (seda küll üsnagi "kiire gaasiga") siis arvan, et isegi kui see rehv kiirelt kulub, ei ole sellest mulle suurt numbrit
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.