Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Kasutaja avatar

suslik83
Toetajaliige
Postitusi: 154
Liitunud: 26 Dets 2003, 17:14
Tsikkel: k175b, Riga 13,
Asukoht: Paide-Ardu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas suslik83 »

ja siin 1/4 numbri juures ütlen tänud eetargale. olen ka üks neist klientidest, kelle soovid on erilised olnud. Eriline jalgratas - 36" velgedega monster, pole teab mis tavaline asi. Müüjaks ettevõte (pood) saksas ja mina inglise ning eesti keelega siit eestist suheldes poleks seda toodet kätte saanud - pood polnud huvitatud 1 rattaga tegelemisest. Palusin eetargal tegeleda suhtlemise/soetamise/transpordiga ja ratas tööle sõitmiseks on olemas.
Teise erilise jalgratta tahtsin samuti tellida (kardaaniga asi, hollandi siseturule orienteeritud - kohapeal 300 eur.), härra vaatas võimalikku tellimist, logistikat ning tootega tegelemine ei olnud temale/minule rahaliselt mõistlik. jäime sõpradeks ja suhtleme edasi.

NB! ratta sain kätte läbi õnnelike juhuste jada - suheldes hollandi tootjaga otse, selgus müügimehe lähedane suhe mingi soome jalgrataste edasimüüjaga ning juhtumisi oli samal nädalal kauba lähetamine soome. Suheldes soome poolega, selgus viimase liikumine lähiajal mingite tegevuste tarvis Tartusse.
Suhtlemise/usaldamise/õnnelike juhuste tulem - hollandi siseturule mõeldud ratas jõudis minule koju nädalaga...ratta soetamise kulud kokku 450.

sõidan võrriga!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”