Saksamaalt uut mootorratast tooma.

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Kõik see on kokkuleppe teema ja igakord on erinev. Kindlaid reegelid pole, kuid püsiklientidega saab alati mõistlikult asjad joonde.

Kuldsed sõnad! Mul oli juhtum, kus tsikkel(jäänused) olid mitte ostu- ja transpordiväärsed. Koht jäi tühi aga sai mujalt täidetud, nii asi lahendas rahulik ja arve jäi esitamata. Kui aga peab juhtuma, et tellitud koht jääb tühi ja ma ei suuda seda täita, siis ma pean arve kahjuks ikka kirjutama. Aga seda ei ole kuni siiamanini juhtunud.

Tavaliselt on ikka nii, et algne vestlus nii müüja - kui ostjaga panneb asjad paika. Seda siin läbijooksnud African Twin juhtum oli erakordne ja kõigede aastate jooksul kus ma olen tsiklid toonud erandlik. Tahan veel mainida, et umbes 1/4 vestlused mis ma potentsiaalsete ostjadega siin pidan, lõppevad sellega, et mina seda tellimus või tarne vastu ei võtta. Ma lihtsalt ei viitsi, sest ma ei olen üsna kindel, et asjad ei toimi sujuvalt.

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”