Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Kasutaja avatar

simp
Postitusi: 1764
Liitunud: 27 Aug 2006, 23:25
Tsikkel: sv1000n
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 120 korda
Tänatud: 180 korda

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas simp »

eetarga kirjutas: 06 Mär 2021, 18:41

siimp - Hind: 350,- E , muu nii nagu ikka, kontakt palun telefooniteel: viis6202212

Transpordihind oled sa vist väljanupputanud, eksju? Tubli. "Muu nii nagu ikka" tähend mitte midagi muu kui: et sa kasutad seda kontaktist kirjas olemas olev telefoninumber ja me vestleme tasuta kuidas me saame võibolla tehingu läbi viia.

Asi hakkab juba sealt pihta, et korjamistrajektoorid on üsna piiratud ja paljudele pidin ma kindel ei ütlema.

Muu "teenuste" puhul on antud hetkel (viiruse tõttu) asjad nii ettearvamatu, et ma küll ei viitsi seda siin hinnakirja moodi ülesrivistada.
Palju firmasid rakendavad juba "kontaktivaba" müük, ja nüüd sina, Eestist tulnud - nende jaoks ülikõrge riskikandja - tahad nende töökojast sisse minna, et tsikkel rahulik tõsteplatformi peale ülevaadata ja siis proovisõit teha - ja ootad hiljem veel kohvi ja küpsised müügivestluse kõrval? :wack:

Seda pead sa varem uurida / kooskõlastada. Ja siis jääb võibolla ainult ! ametlik ekspertiis, et tehnilist olukord väljaselgitada.
Sind (Eestlast/Sakslane Eestist tulnud) ei lastakse isegi firma kinnistu peale. Mulle juhtus nii, kui tahtsin Eesti numbriplaadiga üks KTM tsikkel esindusest peale võtta ja nende varjualus kasutada.,

Ehk siis 350€ on ainult transport, lähed korjad ratta peale ja tood ilma igasuguse ülevaatusetta eestisse. Kas selle saaks, tulevaste segaduste vältimiseks, kuulutusse selgelt kirja panna?

Ma väga muud ei ajagi taga, kuulutus võiks lihtsalt selge ja arusaadav olla. Isiklikult soovitaks ka korjamistrajektoorid kirja panna, kui need niimoodi ette teada on...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”