K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Ja jah, lenksu vahetamisega ei hakka ma jaurama. Olin omal ajal muidu suht norm õpilane koolis. Aga üks veerand õnnestus saada tööõpetuse hindeks ma ei mäletagi, kas 2 või koguni 1. Mingisse kohta millimeetri täpsusega augu puurimine on minu jaoks võrdne marsimissiooniga.

OT:
Samas noh..ratta juures ikka meeldib nokitseda. Olen ise siduripeasilindri ja heeblid vahetanud. Soojendusega rutskad paigutasin. Õli vahetan kevaditi ise. Nüüd siin mõned päevad tagasi pingutasin ketti.
Isegi piduri suppordid kiskusin lahti ja klotsid seest välja paar hooaega tagasi. Nende sisse tagasi lappimine nii hästi ei läinud. Esimest korda sõitma minnes jäigi tagumine pidur peale, kohe kui vajutasin. Lasin siis supordi rippu, sõitsin koju tagasi, kiskusin uuesti kõik lahti ja panin kokku. Hakkas tööle ja töötab siiamaani.

EDIT: Pagan, ma just vaatasin, et mingi hindu tõstis oma lenksa niimoodi, et paigutas selle kännu alla, mis lenksu hoiab, kaks seibi. Mul käivad kah kännu jalad prillide küljest lahti - öelge, kas see oleks väga paha mõte visata nende jalgade alla lihtsalt seibid või mutrid ja siis selle võrra pikema kruviga need jalad prillide külge kinni tõmmata?

Mis võiks valesti minna?

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”