K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

mx77 kirjutas: 04 Mär 2021, 16:41
Nozzu kirjutas: 04 Mär 2021, 15:22

EDIT: Pragu kasutasin ka seda nippi, et panin lenksu tagasi mitte nii püstises asendis kui enne vaid kergelt paagi poole kaldu. Seegi toob veits lähemale ja muudab vast istumisasendit. Kas just mugavamaks, ei tea. Ei viitsinud ratast puka otsast alla lasta.

Tal on põhimõtteliselt peal kõige tavalisem lenks? Siis saab ju leida sobiva veidi teise painedga lenksu. Renthalil on neid maa ja ilm.
https://www.renthal.com/road/handlebars/7-8-handlebars

Mhmh, see Renthali lenksu teema käis jah mitmest foorumist kus raiserite üle diskuteeriti, alternatiivina läbi. A mulle tundub lenksu vahetus veel suurem tehniline väljakutse. Lisaks uutele voolikutele tuleb siis ju ka heeblid ja rutskad ja silindrid ümber visata.
Ja nagu ma aru olen saanud siis eeldab see ka mingite aukude õigesse kohta puurimist, et saaks silindrid kinni keerata ja muu selline teema.
Laiem lenksu oleks muidugi lahe, jääks ruumi ka käekaitsmetele mida mul tuulekaitseks vaja on. Praegu normaalsed ei mahu. Tellisin mingid kolme eurosed, heebli kinnituse külge käivad labad. Proovimiseks.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”