Saksamaalt uut mootorratast tooma.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.
igastahes üle vaatamisest ja teavitamisest ei olnud siinkohal juttugi. Sain ratta, mis kriimustatud gondlite asemel osutus tõeliseks peavaluks. Hetkeseisuga on remont poole peal ja kulunud on suur hunnik raha.
Tere, sina saad vist minu teenus natukene valesti aru. Ma toon tsiklid nagu transpordiettevõtja. Selle teenuste ees ma küsin raha, nüüd isegi kindel summa = 350,- Euro.
Seda oled sa maksnud. Lisaks suhtlesin tasuta müüjaga. Tema aga - nagu me nüüd teame, valetas meile. Punkt. Sina tahtsid seda rattas niimoodi osta, et kandsid raha ette, mina korjan rattas peale, ja kogu muusika. Mis ma pean kohapeal tegema? Millised tulemused sa ootasid?
Kui olin Saksast tsikli kõrvale ei ole mingi jutt et ma vaatan ta üle või misigatahes. Korjasin ta peale ja kogu moos. Ise ma ei ole iialt seda prügimägi ostnud. Aga diil on sellest mõttest sinu oma olnud - eksju? Ise sa valisid kõige odavam pakumine Saksast välja - ja oleme aus - seda sa ka said.
Saksa müüja lubas sinu valu natukene leevendada - ja lubas tasuta kindad. Ma arvan, seda ta teeb mingi päev kui mina käin sellest piirkonnast läbi. Aga millal seda juhtub, ausalt - mul ei ole aimu. Side out and over!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.