Telk motomatkaks
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Telk motomatkaks
Lebomatt või mingi madrats külje all on kohustuslik isegi toatemperatuuridel.
Need kehaosad mis on vastu hammoki materjali hakkava külmetama isegi kui magamiskott seal vahel on (magamiskott litsutakse kokku ja ei isoleeri)
Nojah, eks inimeste külmatundlikkus on erinev.
Mina ei ole hammockis veel külma tundund magamiskotiga magades. Suvel kasutan õhemat magamiskotti, jahedamal ajal paksemat. Lebomatti pigem ei kasuta. Kuigi jah, tean et soovitatakse ja ilmeslt ka kasutaks, kui leiaks mingi mooduse. Ehk oleks abiks topeltpõhjaga hammock, kuhu saab lebomati nagu sahtlisse sisse pista.
Mu hammokil on sääsevõrk, kuid sellest poleks mingit kasu, sest sääsed saavad nõelata läbi hammoki õhukese materjali kõike mis on otse vastu hammokit.
Sääsed on ka ilmselt erinevad. Sellist sääske pole ma kohanud, kes oma nõela läbi hammocki, magamiskoti ja pesu suudaks torgata. Nägu vastu hammockit kah ju ei maga.
Toas ei ole tuult, ei kujuta ette kui külm võiks selle asjandusega olla, kui jahe tuul õues selja alt läbi lõõtsub.
Jällegi jah, individuaalne. Mina olen suth külmakartlik inimene. Aga jällegi, magamiskoti ja hammockiga ei ole ma külmetanud ei kevadel ega sügisel. Suvest rääkimata.
Aga jah, inimeste valulävi on erinev. Ja on hea, kui on vastakaid kasutajakogemusi. Peace
Aga seda küll jah, et komplekt: hammock, magamiskott, alustekk, lebo, tarp, sääsevõrk - ei võta kokku ilmselt vähem ruumi kui telk, lebo ja magamiskott.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.