Krossika ost 15aastasele

Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Krossika ost 15aastasele

Lugemata postitus Postitas wicked »

Olen siin viimase 13 aasta jooksul oma poistele ostnud erinevaid rattaid. Sõidame kõikjal mujal kui rajal. Enamasti mets. Minu pähe lihtsalt ei mahu see, et viiksin oma lapsed rajale end lõhkuma :D
Alustatud sai ka 125ccm hiinlasega, et kindel olla, kas üldse huvi on. Poisid praeguseks 18 ja16. Nende aastate jooksul on käinud läbi nii mõnedki rattad. Ostes hinnaklassi 1500-2000€, pead arvestama kindlasti 500+€ kohese remondivajadusega, sest nagu will mainis, on nad kõik ära aetud.
Minul joppas vaid Yamaha xt125r-iga. See ei küsinud praktiliselt üldse raha. Samas kasvasid poisid sellest jube kiirelt välja, juba 1 suvega. Rahulik kulgemise aparaat.
Teistel kõigil ikka puksid-laagrid-ketid-rehvid-kolvigrupp kohe vahetusse. Üldjuhul ei suuda selle hinnaklassi müüjad sulle adekvaatset vastust anda millal viimati midagigi tehtud on. Seega mõistlik kõik oluline ära vahetada, et mitte varsti ebameeldivalt üllatuda.
Need on minu kogemused ning ei pretendeeri absoluutsele tõele.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”