Krossika ost 15aastasele
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Krossika ost 15aastasele
[mention]tito[/mention]
100% nõus. Ma ise võtaks ka iga kell Lõunanaabritelt ühe nendest kahest rattast kui võrrelda, mis valiku ma Eestist leidsin. Sobib täpselt kirjeldatud kasutusotstarbesse. Algajale sobivalt lahjad (olen ise sarnase 150CC Hondaga väljamaal kahekesi ringi sõitnud - ülirahulik pill). Samas väga kvaliteetsed masinad.
Ilmselgelt võib seal olla vajadust remontida ja hooldada - aga ma ei kardaks seda. Kui nad on KTMiga võrreldavad, siis on isegi 10 aasta pärast veel juppe normaalsete hindadega saada.
Edit: täpsustan ära, et selline 125CC Yamaha XT on täiesti teine maailm kui mingi krossikas. Palju kehvem vedrustus. Palju lahjem mootor. Aga ma mõtlen, et see on antud juhul hea asi
Edit 2: ja [mention]Jesper[/mention] jutu valguses mainin veel teist korda ära, et ei tasu foorumi jutul lasta ennast liiga palju kallutada. Täpselt nii nagu mina ütlen, et kalalkäiguks on tuledega "muffiratas" hea, on Jesperil õigus, et korralik krossikas on ikkagi korralik krossikas (kiirendab, pidurdab ja hüppab).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.