Krossika ost 15aastasele

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Krossika ost 15aastasele

Lugemata postitus Postitas will111 »

väga suures osas kordaks morse juttu, täpsustaks vaid seda osa tema soovitusest kus kirjas, et kui rajal krossikas ja kui ei siis vb midagi natuke erinevat. miks see nii on...sest krossikatel on mootorid, mis on pretty much siiski mõeldud ja tuunitud nimelt seal krossirajal sõitmiseks. see tähendab näiteks seda, et "aeglaselt sõita" on nendega üsna raske, eriti kui oled pigem algaja.

ma ise läksin seda teed aastaid tagasi, et ostsin krossika...sõitmiseks vähemalt 95% mitte krossirajal. ratas on väga lõbus, hea, tehniliselt super, amordid, pidurid kõik väga hea. aga mis seal salata, ega mingeid enduro trikke sellega kindlasti niiväga hea teha ei ole. sest seda mootorit on vaja siiski hoida pöördes, mingit erilist hooratast tal ei ole ja kuskil vaikselt nikutades sureb ta mu käes siiamaani vahel välja :D

kahjuks on jah järelturg eestis olematu kõigele muule peale 450 ja natuke ka 250 (peamiselt muidugi 4t) krossikatele. see tähendab seda, et kõik muud kasutatud sedatüüpi rattad on haiglaselt ülehinnatud, mistõttu väga raske on soovitada neid osta. mina soovitaks 250 ratast...sest on valikut ja saad ehk enamvähem heas korras pilli ka, mitte väga palju üle makstes :)

PS. igati tore näha, et mõned noored inimesed oskavad ikka arusaadavalt ja korrektselt kirjutada, kirjavahemärke kasutada ja end väljendada. kõik ehk polegi hukas :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”