Husky 701, KTM 690 Enduro

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Husky 701, KTM 690 Enduro

Lugemata postitus Postitas Prets »

Mina täitsa 701 omanik.

Ja võin öelda, et esimese asjana need rehvid vaheta ära. TKC80 ikka väga ei päde, kui midagi normaalsemat proovinud oled. Esimene kestab küll igavesti, mul oli pea 18 000 km all, aga tal off-roadis pole niiväga pidamist.

Kindlasti vaata midagi piduripedaaliga, kas pane see silmusevärk ja lihvi tagumine osa ära vms, sest piduripedaal võist sel pmst ja paindub esimese kukkumisega ära.

Peeglid on sellised... nõrgakesed. Ma uue kohta ei tea, vanad kärisesid. Ei ole omalegi veel uusi paremaid leidnud.

Iste on selline on nagu on, tahaks ümber tegemist, aga omal pole old veel võimalust.

Stock käekaitsmed on nali, murduvad ära ja ei kaitse midagi. OEM wraparound metallist on 99 euri ja mul päris palju kukkumisi üle elanud ja näevad kenad välja ka.

Siduriheebel on stockis megapikk, wraparound käekaitsmetega isegi ebamugavalt pikk, see tasuks lühema vastu vahetada.

Tuli on nõrguke ja minu puhul vaatab otse taevasse aint, isegi kõige madalamas astmes. Cyclops teeb ja miski poola firma Enduro-Techi Dual5 mudel ka väga kiidetud, kuigi kallivõitu. Neil siis kogu laternavahetus, 5 lediga. Kuigi, 2021 mudel vist pidi olema LED esitulega ja see võib isegi pädev olla, kuigi nati kahtlen.

Tagavedru oleks tarvis miski jäigemat vist, stockis üle mõistuse kerge, mõeldud 65-kilostele jaapanlastele vist aint. Võib-olla uue mudeliga see muutunud nüüd, mul 2019 aasta oma.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”