Appi....Nozzu tahab sprayga paaki värvida

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Appi....Nozzu tahab sprayga paaki värvida

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Nii....nüüd on värv peal. Miski viis kihti sai seda lõpuks.
Tööde käigus selgus, et alati ei saa lähtude värvipurgi peale kirjutatud instruktsioonidest. Paar purki lasin tühjaks nii nagu soovitatult, 20-30 cm kauguselt. Aga nõnda toimides jõudis paagini vaid selline värviudu ehk siis väga õhuke kiht värvi. Viimased kihid lasin umbes 5 cm kauguselt ja sai palju konkreetsem ning parem tulemus.

IMG_20210201_095404-2.jpg

Foto pealt vaadates tundub päris jube aga ilmselt mängivad siin valgused, varjud, peegeldused ja kaamera võimekus.
Silmaga vaadates on tulemus täitsa mõnus. Ehkki, mõned kohad on tumedamad ning pind selline liivapaberjas.
Aga nüüd olen dilemma ees, kas hakata seda enne laki peale laskmist lihvima või mitte. Kui lihvida, siis kasutaksin 1500 ja 2000 vesilihv paberit. Aga lihvimismasinat mul pole.
Ehk siis, kas käsitsi lihvides on võimalik selline tulemus saada, et pind ei oleks kriimuline?

Praegu on pind selline mõnusalt poorne ja kergelt kare, mis mulle iseensest sobib.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”