Motohotell-kindlustust kust?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Motohotell-kindlustust kust?
urmas66 kirjutas: ↑30 Jaan 2021, 10:08ranel kirjutas: ↑30 Jaan 2021, 01:29Ergo oli esimene, kes ütles kindla ei sellele, kui soovid kindlustada vara, mis pole ettevõtte oma.
Pzu vastus oli, et risk liiga suur ja ei soovi pakkumist teha.
Üldiselt juhtus üks asjalik foorumlane olema kindlustusvaldkonnas Salvast ja sain oma vastuse kätte.
Ja mis oli see asi mida kindlustada soovisid või mis toodet kindlustuselt küsisid? Kuni sa pole seda saladust avaldanud on see edasine ka suht mõttetu jauramine.
Minu kogemus Salvaga on liikluskindlustuse alane ja põhineb nö kanatanuna kahjude hüvitamises ning või kindlalt väita,et kõige nigelam meie seltsidest on neilt midagi kätte saada. Igakord käib mingi lehmakauplemine ja peetimine. Mitte, et ma isklikult oleks neid juhtumites osalenud, vaid ettevõtte sõidukitega juhtunud asjad.
Heh, ei meeldi mul ka salvaga asju ajada. Tagurdati auto stangele kärukonksuga auk sisse kunagi. Kindlustus keeldus maksmast, kuna eelnevalt olevat ka stangel mingeid kriime olnud. Selgitasin küll, et nüüd on ju auk sees, mis kriimudest te jahute. Lõpuks ei viitsinudki vaielda, enda närvidele ja ajale tundus lihtsam jätta sinnapaika asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.